LGPD adatvédelmi szabályzat

Adatvédelmi irányelvek

Utolsó frissítés: 2024. március 22

Ez az adatvédelmi szabályzat leírja a gyűjtésére, felhasználására és közzétételére vonatkozó irányelveinket és eljárásainkat Az Ön adatai a Szolgáltatás használata során, és tájékoztatják az adatvédelmi jogairól és a törvények alkalmazásáról megvéd téged.

Személyes adatait a Szolgáltatás biztosítására és fejlesztésére használjuk. A Szolgáltatás használatával Ön elfogadja az információk gyűjtése és felhasználása a jelen Adatvédelmi szabályzattal összhangban. Ez az adatvédelmi szabályzat segítségével jött létre FeltételekFeed adatvédelmi szabályzat generátor .

Értelmezés és definíciók

értelmezés

Azok a szavak, amelyek kezdőbetűjét nagybetűvel írják, a következőkben meghatározott jelentéssel bírnak feltételek.feltételek. A következő fogalommeghatározásoknak ugyanaz a jelentésük, függetlenül attól, hogy azok egyes vagy többes számban jelennek meg.

Definíciók

A jelen Adatvédelmi szabályzat céljaira:

  • A fiók egy egyedi fiók, amelyet az Ön számára hoztak létre, hogy hozzáférjen Szolgáltatásunkhoz vagy részeihez szolgáltatásunkról.

  • Vállalat (a továbbiakban: „a Vállalat”, „Mi”, „Mi” vagy „Miénk”. Megállapodás) a Kanu-Online , Letzestraße 3, Frastanz címre utal.

  • A cookie-k kis fájlok, amelyek az Ön számítógépén, mobileszközén vagy bármely más eszköz egy webhelyen, amely tartalmazza az Ön böngészési előzményeinek részleteit az adott webhelyen sokféle felhasználása között.

  • Az ország : Ausztria

  • Eszköz : minden olyan eszköz, amely hozzáférhet a Szolgáltatáshoz, például számítógép, a mobiltelefon vagy digitális táblagép.

  • Személyes adat minden olyan információ, amely egy azonosított ill azonosítható személy.

  • A szolgáltatás a weboldalra vonatkozik.

  • Szolgáltató minden olyan természetes vagy jogi személy, aki az adatait kezeli a Társaság nevében. Harmadik fél társaságokra vagy magánszemélyekre vonatkozik, akiket a Vállalat a Szolgáltatás elősegítésére, a Szolgáltatás nyújtására a Társaság nevében, teljesítésére a Szolgáltatással kapcsolatos szolgáltatásokat, vagy hogy segítse a Társaságot a Szolgáltatás használatának elemzésében.

  • A használati adatok az automatikusan gyűjtött adatokra vonatkoznak, amelyeket a a Szolgáltatás használata vagy magából a Szolgáltatási infrastruktúrából (például a oldallátogatás).

  • A webhely a Kanu-Online-ra hivatkozik, amely innen érhető el https://kanu-online.com

  • Ön a Szolgáltatáshoz hozzáférő vagy használó magánszemélyt, vagy a céget, ill más jogi személy, amelynek nevében az adott személy hozzáfér a Szolgáltatáshoz vagy azt használja, mint alkalmazható.

Az Ön személyes adatainak gyűjtése és felhasználása

Az összegyűjtött adatok típusai

Személyes adatok

Szolgáltatásunk használata során megkérhetjük Önt, hogy adjon meg számunkra bizonyos személyazonosításra alkalmas adatokat olyan információk, amelyek segítségével kapcsolatba léphet Önnel vagy azonosíthatja Önt. Személyazonosításra alkalmas adatok lehetnek többek között, de nem kizárólagosan:

  • Email cím

  • Utónév és vezetéknév

  • Telefonszám

  • Cím, állam, tartomány, irányítószám, város

  • Használati adatok

A fiókadatok elérése
E-mail formátum: example@mailserver.domain
Szerkessze a fiókadatokat
E-mail formátum: example@mailserver.domain
Az összes kérés megjelenítése
E-mail formátum: example@mailserver.domain
Fiókadatok törlése
E-mail formátum: example@mailserver.domain

Használati adatok

A Szolgáltatás használata során a Használati adatok gyűjtése automatikusan történik.

A használati adatok olyan információkat tartalmazhatnak, mint az Ön Eszközének Internet Protokoll címe (pl. IP cím), böngésző típusa, verziószáma, Szolgáltatásunk Ön által meglátogatott oldalai, időpontja és látogatásának dátuma, az oldalakon eltöltött idő, egyedi eszközazonosítók és egyéb diagnosztikai adatok adat.

Amikor Ön mobileszközről vagy mobileszközön keresztül éri el a Szolgáltatást, bizonyos információkat gyűjthetünk automatikusan, beleértve, de nem kizárólagosan, az Ön által használt mobileszköz típusát, a mobilját eszköz egyedi azonosítója, mobileszközének IP-címe, mobil operációs rendszere, típusa Az Ön által használt mobil internetböngésző, egyedi eszközazonosítók és egyéb diagnosztikai adatok.

Olyan információkat is gyűjthetünk, amelyeket az Ön böngészője küld, amikor Ön felkeresi Szolgáltatásunkat, vagy amikor Ön mobileszközről vagy mobileszközön keresztül elérheti a Szolgáltatást.

Nyomon követési technológiák és sütik

Cookie-kat és hasonló nyomkövetési technológiákat használunk a szolgáltatásunkban és áruházunkban végzett tevékenységek nyomon követésére bizonyos információkat. Az alkalmazott nyomkövetési technológiák jelzőfények, címkék és szkriptek gyűjtésére és nyomon követni az információkat, valamint javítani és elemezni szolgáltatásunkat. Az általunk használt technológiák a következők lehetnek:

  • Cookie-k vagy böngésző cookie-k. A cookie egy kis fájl, amelyet az Ön eszközén helyeznek el. te utasíthatja böngészőjét, hogy utasítsa el az összes cookie-t, vagy jelezze, ha sütiket küldenek. Ha azonban nem fogadja el a sütiket, előfordulhat, hogy szolgáltatásunk egyes részeit nem fogja tudni használni. Hacsak nem állította be böngészőjét úgy, hogy az elutasítsa a cookie-kat, szolgáltatásunk ezt megteheti használjon sütiket.
  • Flash cookie-k. Szolgáltatásunk egyes funkciói helyi tárolt objektumokat (vagy Flash Cookie-k), hogy információkat gyűjtsenek és tároljanak az Ön preferenciáiról vagy a mi tevékenységeinkről Szolgáltatás. A Flash Cookie-kat nem ugyanazok a böngészőbeállítások kezelik, mint a Böngészőhöz használtakat Cookie-k. A Flash Cookie-k törlésével kapcsolatos további információkért olvassa el a „Hol tehetem módosíthatja a helyi megosztott objektumok letiltására vagy törlésére vonatkozó beállításokat?" https://helpx.adobe.com/flash-player/kb/disable-local-shared-objects-flash.html#main_Where_can_I_change_the_settings_for_disabling__or_deleting_local_shared_objects_
  • Web jeladók. Szolgáltatásunk egyes részei és e-mailjeink kis mennyiséget tartalmazhatnak web beacon néven ismert elektronikus fájlok (más néven egyértelmű gif-ek, pixelcímkék és egypixeles gif), amelyek lehetővé teszik a Vállalat számára például, hogy megszámolja azokat a felhasználókat, akik meglátogatták ezeket oldalakat, vagy megnyitott egy e-mailt, és egyéb kapcsolódó webhelystatisztikákhoz (például a egy bizonyos szakasz népszerűsége, valamint a rendszer és a szerver integritásának ellenőrzése).

A sütik lehetnek „Persistent” vagy „Session” cookie-k. Az állandó cookie-k személyesen maradnak számítógépen vagy mobileszközön, amikor offline állapotba lép, míg a munkamenet-sütik törlődnek, amint Ön zárja be a webböngészőt. A sütikről bővebben itt olvashat TermsFeed webhely cikk.

Mind a munkamenet-, mind az állandó cookie-kat az alábbiakban meghatározott célokra használjuk:

  • Szükséges/esszenciális cookie-k

    Típus: Munkamenet cookie-k

    Kezeli: Us

    Cél: Ezek a cookie-k elengedhetetlenek ahhoz, hogy az Ön számára elérhető szolgáltatásokat nyújthassák a Webhelyet, és lehetővé teszi egyes funkcióinak használatát. Segítenek a felhasználók hitelesítésében és megakadályozza a felhasználói fiókok visszaélésszerű használatát. Ezen cookie-k nélkül az Ön által kínált szolgáltatások a kért nem biztosítható, és ezeket a sütiket csak arra használjuk, hogy ezeket biztosítsuk Önnek szolgáltatások.

  • Cookie-kra vonatkozó szabályzat / Figyelmeztetés, elfogadás Cookie-k

    Típus: Állandó cookie-k

    Kezeli: Us

    Cél: Ezek a sütik azonosítják, hogy a felhasználók elfogadták-e a cookie-k használatát a weboldalon.

  • Funkcionalitási cookie-k

    Típus: Állandó cookie-k

    Kezeli: Us

    Cél: Ezek a sütik lehetővé teszik számunkra, hogy emlékezzünk a Webhely használata során hozott döntéseire, mint pl megjegyzi bejelentkezési adatait vagy nyelvi preferenciáját. Ezen sütik célja az személyesebb élményt nyújtson Önnek, és ne kelljen újra megadnia a beállításokat minden alkalommal, amikor Ön a Weboldalt használja.

Az általunk használt cookie-król és a sütikkel kapcsolatos választásairól további információért látogasson el oldalunkra Cookie-kra vonatkozó szabályzat vagy Adatvédelmi szabályzatunk Cookie-kra vonatkozó része.

Személyes adatainak felhasználása

A Társaság az alábbi célokra használhatja fel a személyes adatokat:

  • Szolgáltatásunk nyújtása és karbantartása , beleértve a szolgáltatásunk használatának figyelemmel kísérését Szolgáltatás.

  • Fiókjának kezelése: a Szolgáltatás felhasználóiként történő regisztrációjának kezelése. Az Ön által megadott Személyes adatok hozzáférést biztosíthatnak a Szolgáltatás különböző funkcióihoz amelyek az Ön, mint regisztrált felhasználó rendelkezésére állnak.

  • Szerződés teljesítéséhez: a fejlesztés, megfelelés ill az Ön által vásárolt termékekre, cikkekre vagy szolgáltatásokra vonatkozó adásvételi szerződés megkötése, ill bármely más, a Szolgáltatáson keresztül velünk kötött szerződésből.

  • Kapcsolatfelvétel Önnel: e-mailben, telefonhívásban, SMS-ben vagy egyéb módon történő kapcsolatfelvétel az elektronikus kommunikáció egyenértékű formái, például egy mobilalkalmazás push értesítések frissítésekről vagy a funkciókkal kapcsolatos tájékoztató jellegű kommunikációról, termékek vagy szerződéses szolgáltatások, beleértve a biztonsági frissítéseket is, ha szükséges vagy ésszerű megvalósításukhoz.

  • Hírekkel, különleges ajánlatokkal és általános információkkal szolgálni másokról olyan árukat, szolgáltatásokat és eseményeket kínálunk, amelyek hasonlóak az Önéihez vásárolt vagy érdeklődött, hacsak nem úgy döntött, hogy nem kap ilyen információkat.

  • Az Ön kéréseinek kezelése: Részvételre és hozzánk intézett kérései kezelésére.

  • Vállalkozások átruházása esetén: Az Ön adatait felhasználhatjuk a egyesülése, leválasztása, szerkezetátalakítása, átszervezése, feloszlatása vagy egyéb értékesítése vagy átruházása eszközeink egy része vagy egésze, akár működő vállalkozásként, akár csőd, felszámolás részeként, vagy hasonló eljárás, amelyben a Szolgáltatásunk felhasználóiról általunk birtokolt Személyes adatok a következők közé tartoznak átruházott eszközök.

  • Egyéb célokra : Az Ön adatait más célokra is felhasználhatjuk, mint pl adatelemzés, felhasználási trendek azonosítása, promóciónk hatékonyságának meghatározása kampányokhoz, valamint szolgáltatásaink, termékeink, szolgáltatásaink, marketingünk és az Öné értékeléséhez és fejlesztéséhez tapasztalat.

Az alábbi helyzetekben oszthatjuk meg személyes adatait:

  • A szolgáltatókkal: Megoszthatjuk személyes adatait a Szolgáltatással Szolgáltatók a Szolgáltatásunk használatának nyomon követésére és elemzésére, hogy kapcsolatba léphessenek Önnel.
  • Üzleti átruházások esetén: Megoszthatjuk vagy továbbíthatjuk személyes adatait az egyesüléssel, a Vállalat vagyonának értékesítésével, finanszírozásával, vagy a tárgyalások során üzletünk egészének vagy egy részének megvásárlása egy másik társaság számára.
  • Leányvállalatokkal: Megoszthatjuk adatait leányvállalatainkkal, ebben az esetben ebben az esetben megköveteljük ezen leányvállalatoktól, hogy tartsák tiszteletben ezt az adatvédelmi szabályzatot. Leányvállalataink közé tartozik a mi anyavállalat és bármely más leányvállalat, vegyesvállalati partner vagy más társaság, amelyet mi ellenőrzés alatt áll, vagy amelyek velünk közös irányítás alatt állnak.
  • Üzleti partnerekkel: Megoszthatjuk adatait vállalkozásunkkal partnereinket, hogy bizonyos termékeket, szolgáltatásokat vagy promóciókat kínáljanak Önnek.
  • Más felhasználókkal: amikor személyes adatokat oszt meg, vagy más módon kapcsolatba lép vele a nyilvános területeken más felhasználókkal, ezeket az információkat minden felhasználó megtekintheti és meg is tekintheti nyilvánosan terjesztik kívül.
  • Az Ön beleegyezésével : Személyes adatait bárki másnak kiadhatjuk célja az Ön beleegyezésével.

Személyes adatainak megőrzése

A Társaság az Ön személyes adatait csak addig őrzi meg, amíg az a kitűzött célokhoz szükséges ebben az Adatvédelmi szabályzatban. Személyes adatait a szükséges mértékben megőrizzük és felhasználjuk törvényi kötelezettségeinknek eleget tenni (például ha meg kell őriznünk az Ön adatait a megfelelés érdekében a vonatkozó törvényekkel), rendezze a vitákat, és érvényesítse jogi megállapodásainkat és irányelveinket.

A Társaság belső elemzési célokra is megőrzi a Használati adatokat. A használati adatok általában rövidebb ideig őrzik meg, kivéve, ha ezeket az adatokat a biztonság erősítésére, ill Szolgáltatásunk funkcionalitásának javítása érdekében, vagy jogilag kötelesek vagyunk ezeket az adatokat megőrizni hosszabb időszakok.

Személyes adatainak továbbítása

Az Ön adatait, ideértve a személyes adatokat is, a Társaság üzemeltető irodáiban és az országban kezeljük bármely más olyan hely, ahol a feldolgozásban részt vevő felek tartózkodnak. Ez azt jelenti, hogy ez az információk az Ön államán kívül található számítógépekre továbbíthatók és azokon karbantarthatók, tartomány, ország vagy más kormányzati joghatóság, ahol az adatvédelmi törvények eltérhetnek mint az Ön joghatósága alá tartozók.

Az Ön hozzájárulása a jelen Adatvédelmi Szabályzathoz, majd az ilyen információk benyújtása jelenti Az Ön beleegyezése az átruházásba.

A Társaság minden ésszerű lépést megtesz annak érdekében, hogy az Ön adatait biztonságosan kezeljék és a jelen Adatvédelmi szabályzatnak megfelelően, és nem kerül sor az Ön személyes adatainak továbbítására szervezethez vagy országhoz, hacsak nincsenek megfelelő ellenőrzések, beleértve a biztonságot is az Ön adatairól és egyéb személyes adatairól.

Személyes adatainak nyilvánosságra hozatala

Üzleti tranzakciók

Ha a Társaság egyesülésben, felvásárlásban vagy vagyonértékesítésben vesz részt, az Ön Személyes Adatai lehetnek át. Az Ön személyes adatainak továbbítása és tárgyává válása előtt értesítést küldünk egy másik adatvédelmi szabályzathoz.

Bűnüldözés

Bizonyos körülmények között a Társaság kötelezheti az Ön Személyes Adatainak közzétételét, ha ezt törvény írja elő, vagy a hatóságok (pl. bíróság vagy a.) érvényes kérésére válaszul kormányzati hivatal).

Egyéb jogi követelmények

A Társaság kiadhatja az Ön személyes adatait abban a jóhiszeműen, hogy az ilyen intézkedés szükséges nak nek:

  • Törvényi kötelezettséget teljesíteni
  • Védi és védi a Társaság jogait vagy tulajdonát
  • A Szolgáltatással kapcsolatos esetleges jogsértések megelőzése vagy kivizsgálása
  • Védje a Szolgáltatást igénybe vevők vagy a nyilvánosság személyes biztonságát
  • Véd a jogi felelősséggel szemben

Személyes adatainak biztonsága

Személyes adatainak biztonsága fontos számunkra, de ne feledje, hogy nincs mód az átvitelre Interneten keresztül, vagy az elektronikus tárolás módja 100%-ban biztonságos. Miközben igyekszünk használni kereskedelmileg elfogadható módon az Ön személyes adatainak védelmét nem tudjuk garantálni Biztonság.

Gyermekek magánélete

Szolgáltatásunk 13 éven aluliakat nem szólít meg. Nem gyűjtünk tudatosan személyesen 13 éven aluliaktól származó azonosítható adatok. Ha Ön szülő vagy gyám, és Ön tudomása van arról, hogy gyermeke személyes adatokat adott meg nekünk, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Ha leszünk tudatában van annak, hogy 13 éven aluliaktól gyűjtöttünk személyes adatokat anélkül, hogy ellenőriztük volna szülői beleegyezéssel, lépéseket teszünk annak érdekében, hogy ezeket az információkat eltávolítsuk szervereinkről.

Ha az Ön adatainak és országának feldolgozásához a beleegyezésre kell támaszkodnunk szülő beleegyezése szükséges. Előfordulhat, hogy a gyűjtés és felhasználás előtt a szülő beleegyezését kérhetjük azt az információt.

Más webhelyekre mutató hivatkozások

Szolgáltatásunk tartalmazhat hivatkozásokat olyan más weboldalakra, amelyeket nem mi üzemeltetünk. Ha rákattint a harmadik féltől származó link, akkor az adott harmadik fél webhelyére lesz irányítva. Erősen javasoljuk tekintse át minden felkeresett webhely adatvédelmi szabályzatát.

Nincs befolyásunk a tartalomra, az adatvédelmi irányelvekre, és nem vállalunk felelősséget azokért bármely harmadik fél webhelyének vagy szolgáltatásának gyakorlata.

Jelen Adatvédelmi szabályzat változásai

Adatvédelmi szabályzatunkat időről időre frissíthetjük. Bármilyen változásról postázás útján értesítünk ezen az oldalon található új adatvédelmi szabályzat.

A változás előtt e-mailben és/vagy a szolgáltatásunkon jól látható értesítésben értesítjük hatályba lépését, és frissítse az „Utolsó frissítés” dátumát a jelen Adatvédelmi szabályzat tetején.

Javasoljuk, hogy rendszeresen tekintse át ezt az Adatvédelmi szabályzatot bármilyen változás miatt. Változások ebben Az adatvédelmi irányelvek akkor érvényesek, amikor közzéteszik ezen az oldalon.

Lépjen kapcsolatba velünk

Ha bármilyen kérdése van a jelen Adatvédelmi szabályzattal kapcsolatban, forduljon hozzánk:

  • E-mailben: office@kanu-online.com

  • Weboldalunk ezen oldalának meglátogatásával: https://kanu-online.com

  • Telefonszámon: +43 664 233 81 32